PMP, măcinat de scandal, în urma fuziunii cu UNPR. Sesizarea lui Turcescu

Robert Turcescu, consilier general PMP, a anunţat că a sesizat Prefectul Capitalei cu privire la un consilier general.

Mihăiţă Vîrză a intrat în CGMB din partea UNPR, pe listele PSD-UNPR, iar la alegerile parlamentare va candida pe listele PSD.

”Vîrză e cel pe care am vrut să-l excludem din PMP acum trei săptămâni. Dar, surpriză, nu îşi depusese adeziunea la PMP, deci nu era şi nu a fost membru al Partidului Mişcarea Populară! Iar fuziunea PMP - UNPR nu era tranşată în justiţie. Ieri (joi - n.r.) am sesizat instituţia Prefectului Capitalei în legătură cu prezenţa lui Vîrză la şedinţa CGMB din 31.10.2016, dată la care el era deja membru PSD (fiind candidat al acestui partid la alegerile parlamentare din 11 decembrie). Nu sunt jurist, dar participarea lui Vîrză la şedinţa de Consiliu cred că a fost ilegală. Dacă şi Prefectul va fi de aceeaşi părere, cred că trebuie anulate toate deciziile luate la acea şedinţă în care votul lui Vîrză a fost decisiv pentru trecerea unor proiecte iniţiate de Firea”, a scris Robert Turcescu pe Facebook.

"Conform legilor electorale, un om nu poate face parte din două partide politice şi, ca să fie pe o listă electorală, trebuie să fie membru de partid! Altfel nu se poate! Dl Vîrză, pentru a fi în Consiliu, trebuie să mai fie membru PMP, sau cel puţin membru UNPR, partid care nu mai există", a scris consilierul Cirprian Ciucu pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel