EXCLUSIV  PMP, fuziune cu PNL. Radu Cristescu: Sunt negocieri. E o miză ascunsă

Traian Băsescu
Traian Băsescu

Radu Cristescu, recent exclus din PMP, susține că Eugen Tomac negociază cu Ludovic Orban ”vărsarea” PMP în PNL.

„Este o miză aici. E o miză ascunsă. Eu am crezut inițial că Traian Băsescu m-a sacrificat pentru proiectul cu Republica Moldova. Eu am creat niște neplăceri, Traian Băsescu a fost nevoit să dea niște explicații dacă Tomac e agent rus. Nu că nu ar știi moldovenii cine e Tomac. 80% știe și Traian Băsescu cine e Tomac.

Tomac e în negocieri cu PNL-ul. Vrea să verse partidul în PNL. El știe foarte bine că nu mai au șanse la europarlamentare și nici să intre în Parlament. Atunci au negociat cu Ludovic Orban trecerea acolo. Nu mai sunt 27 de parlamentari cât eram la început, sunt 20. Au plecat destui și mai pleacă după Congres”, a declarat Radu Cristescu la DC NEWS.

Jurnalistul Val Vâlcu a semnalat că la 20 de parlamentari, nu vor fi 20 de posturi din partea PNL, iar Radu Cristescu a precizat că tactica este a îi păcăli pe parlamentarii PMP să treacă în PNL.

Nu-i păcălești pe băieții care au intrat în Parlament cu 2%? Ei știu că nu mai intră a doua oară. Singurul care a închis colegiul a fost Traian Băsescu. Și Robert Turcescu. Turcescu pentru că a candidat la Constanța, dar acolo e județul lui Traian Băsescu. Și dacă îmi puneam câinele să candideze ar fi câștigat. Marii oameni politici care au intrat cu 2% nu sunt ușor de prostit că se duc la PNL și au loc?”, a concluzionat Radu Cristescu la DC NEWS.

Iată răspunsul integral:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel