EXCLUSIV  PMP Diaspora, hotărâre drastică. Plecare masivă. Cristescu: Îi aștept alături de mine

pmp
pmp

Șoc la PMP chiar înainte de Congresul care va avea loc mâine.

22 organizații vechi ale PMP Diaspora și-au anunțat azi plecarea din Partidul Mișcarea Populară, după Congresul Diasporei. După ce voturile PMP Diaspora au cântărit decisiv la intrarea PMP în Parlamentul României, iată că, azi, cu o zi înainte de Congresul PMP, diaspora se rupe masiv de partid. 

PMP Diaspora acuză practici ”stalinisto-comuniste” înainte de Congresul dedicat „alegerii unui singur om, candidat unic, propus și susținut doar de către conducerea partidului, situație antidemocratică și ridicolă”.

Cotactat de DC NEWS, Radu Cristescu, cel care a fost exclus din PMP și care va lansa un nou proiect, Alternativa, a lansat o propunere către cei care au părăsit PMP Diaspora, chemându-i alături de el în noul proiect.

„Îi aștept alături de Alternativa și aștept cu nerăbdare răspunsul lor”, ne-a comunicat Radu Cristescu. 

Amintim că Radu Cristescu a anunțat la DC NEWS că va lansa un nou proiect, Alternativa, pe care vrea să îl construiască cu ”oameni cinstiți” și care să aibă la bază omul și cetățeanul.

Anunțul PMP Diaspora:

„Suntem la patru ani de la infiintarea PMP, partid la care am aderat cu totii pentru ca am crezut in ideile de forta care ne-au animat idealurile postrevolutionare. In toti acesti ani am creat in tarile din Diaspora organizatii respectate si puternice, cu oameni capabili, fideli si onesti care au dat din plin dovada abnegatiei lor. Cu totii am crezut in ideile generoase ale lui Traian Basescu si am fost mandri sa ne inregimentam sub steagul sau.

La Alegerile europarlamentare din...”

CITEȘTE CONTINUAREA COMUNICATULUI AICI.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel