EXCLUSIV  PMP. Cristescu - Tomac, politician KGB. Vâlcu: Atac devastator pentru Băsescu

Jurnalistul Val Vâlcu a comentat scandalul care a lovit PMP pornit de Radu Cristescu.

Amintim că Radu Cristescu (PMP) l-a acuzat într-o postare pe Facebook, postare pe care a șters-o imediat, pe președintele formațiunii Eugen Tomac de spionaj, relații cu Rusia și KGB.

CITEȘTE AICI MAI MULTE DESPRE POSTAREA LUI RADU CRISTESCU

Astfel, jurnalistul Val Vâlcu este de părere că cel mai mult are de pierdut Traian Băsescu, iar mingea este în terenul fostului președinte. 

Jurnalistul spune că din punct de vedere birocratic și administrativ, în relația cu fondurile primite de la AEP și în relația cu organizațiile, cel mai puternic este Eugen Tomac care este oficial președintele partidului și autoritatea administrativă, dar procentele sunt aduse de Băsescu care s-a poziționat ca un lider unionis și luptător împotriva rușilor.

„Această acuzație cum că mâna lui dreaptă ar fi agent KGB îl lovește extrem de tare. Băsescu este obligat să răspundă”, spune Val Vâlcu care mai precizează că Tomac nu are niciun interes să extindă scandalul, dar dacă nu ia atitudine ”confirmă tacit” aceste acuze.

„Principalul vizat este Traian Băsescu pentru că el s-a identificat pe o poziție anti-Rusia. Acest atac este devastator pentru Băsescu deoarece îi anulează ultimul argument”, a mai punctat Val Vâlcu, menționând că după eșecul politicii economice și butaforia anti-corupției și abuzurilor, așa-zisul patriotism, unionism și lupta cu Rusia pe care și-a bazat campania electorală încă din 2009, Băsescu rămâne ”o conservă goală”. 

[citeste si]

Jurnalistul a mai amintit scandalul din Germania de Vest, unde un secretar al Cancelarului care era omul Stasi (poliția secretă a RDG) a dus la căderea guvernului Willy Brandt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel