PMP București va picheta, miercuri, sediul ASF

pmp
pmp

Organizatia Partidul Mișcarea Populară  Bucuresti va picheta, miercuri, de la ora 14:00, sediul Autorității de Supraveghere Financiară în semn de protest față de "lipsa de decență de care dă dovadă această instituție a statului în privința salarizării" și asupra "numirii absolut revoltătoare a rudelor, prietenilor și cumetrilor oamenilor politici în cadrul ASF", se arată într-un comunicat al MP

"Organizatia PMP Bucuresti organizeaza, maine, 19 februarie 2014, incepand cu ora 14.00, pichetarea sediului Autoritatatii de Supraveghere Financiara, din Bucuresti, Sector 5, Spl. Independentei nr. 15, in semn de protest fata de lipsa de decenta de care da dovada aceasta institutie a statului in privinta salarizarii. De asemenea, PMP Bucuresti doreste sa atraga atentia si asupra numirii absolut revoltatoare a rudelor, prietenilor si cumetrilor oamenilor politici in cadrul ASF, cu un nivel de salarizare batjocoritor in raport cu veniturile majoritatii romanilor", se arată în comunicatul PMP.

 "Sub tot soiul de pretexte, acesti oameni care ocupa functii de conducere si-au permis sa ia prime de vacanta, prime de sfarsit de an, ajungand, unii dintre ei, sa incaseze pana la 60 000 de euro intr-o singura luna, in conditiile in care ASF, ca institutie a statului roman care se ocupa cu reglementarea pietei de capital, se finanteaza din taxele pe care le platesc obligatoriu firmele din piata de capital pe care o reglementeaza (societati de asigurari, firme de servicii financiare, sistemul de pensii private). Este cea mai mare dovada de imoralitate si lipsa de decenta a USL. Gandirea lor este ca, avand 70 la suta din mandatele parlamentare, pot sa faca ce vor: sa-si angajeze parintii, fiii, sotiile sau sotii pe salarii in euro, de mii si zeci de mii de euro. Aceasta este adevarata fata a USL", a declarat Elenina Nicut, presedintele PMP Bucuresti.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel