PMP alianță PNL. Băsescu SURPRINDE după anunțul Alinei Gorghiu

Traian Băsescu a declarat că o apreciază mai mult pe Alina Gorghiu, după afirmaţia acesteia potrivit căreia USL a fost o construcţie pentru a lupta împotriva fostului şef al statului. El spune că astfel, preşedintele PNL recunoaşte că 'locul electoratului PDL este la PMP'.

'Aşa este. Uite, deşi nu o apreciam, este un lucru extraordinar când un politician la vârful unui partid, indiferent cum îl cheamă, recunoaşte că au nenorocit o ţară pentru că voiau să lupte împotriva lui Băsescu. După declaraţia asta cred că o să o apreciez mai mult pe Alina Gorghiu', a declarat Traian Băsescu luni seară, la B1Tv, întrebat despre o afirmaţia preşedintelui PNL, potrivit căreia USL a fost 'o greşeală, o construcţie pentru a lupta împotriva lui Traian Băsescu'.

VEZI ȘI: Ponta a RĂBUFNIT după ce a spus Gorghiu despre USL

'Eu îi mulţumesc mult pentru că asta va arăta electoratului PDL că locul lui e la PMP, nu acolo. Deci, îi mulţumesc, a fost foarte corectă. Eu sper ca această declaraţie trezeşte nu pe politicienii PDL, de care m-am despărţit brutal, pentru că au furat o Convenţie unii din ei, dar electoratul PDL să înţeleagă că locul lor nu este să susţină acest PNL în care PDL-ul a dispărut. Locul lor e la PMP', a spus Băsescu.

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni că USL a fost o greşeală şi a exclus alianţe cu PSD şi PMP după alegeri. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel