PNL s-a săturat. Reacție dură față de USR

Cristian Busoi
Cristian Busoi

Liderul PNL Cristian Bușoi a lansat un atac dur la adresa USR.

Bușoi spune că nu va mai tolera atacurile USR la adresa PNL, atacuri care au menirea de a rupe din electoratul liberal. Liderul PNL transmite că opoziția ar trebui să se concentreze pe oprirea guvernării haotice a PSD.

”Nu caut și nu îmi doresc un conflict cu USR. Nu consider nici măcar că raportul PNL – USR trebuie să fie de concurență, asta deși USR asumă sus și tare o competiție și atacă constant PNL cu scopul de a lua electorat de la PNL. Dar nu voi mai tolera atacurile și neadevărurile USR pentru că a nu avea reacție în fața acestora înseamnă a le valida prin tăcere, ceea ce nu este corect față de PNL și nici bine pentru opoziția din București.

Opoziția, ar trebui să se concentreze pe oprirea acțiunilor haotice și incorecte ale administrației PSD și pe cât posibil, pe un plan comun care să crească șansa luptei cu PSD.

Fragmentarea Opoziției cu scopul de a crește unul pe seama altuia, partidele opuse PSD, nu are nimic de-a face nici cu interesul bucureștenilor și nici măcar cu pragmatismul politic. Este doar o gândire politică proastă a USR ce servește de minune administrației dnei Firea”, a transmis Cristian Bușoi pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel