Pliante mincinoase împotriva USL, în Craioviţa Nouă

olguta
olguta

Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei a declarat că va depune  plângere penală din cauza  unor pliante distribuite în Craiova în timpul campaniei electorale. Principalul suspect ar fi fostul edil, Antonie Solomon, scrie oltenasul.ro.

 “Este vorba de pliante pe care apare poza mea, a doamnei Cristiana Anghel şi a domnului Cosmin Enea în care se spune că pregătim 10 impozite noi pentru Craiova. Mai mult, s-au împrăştiat şi anunţuri, care au ca model pe cele distribuite de obicei de primărie, în care se afirmă astfel de neadevăruri. Vreau să-i informez pe cetăţenii Craiovei că sunt minciuni folosite de anumiţi candidaţi în alegerile parlamentare. Nu intriducem taxe noi în Craiova, iar cele existente nu se majorează. Acelaşi lucru l-au încercat cu mine şi la alegerile locale, deci eu sunt obişnnuită cu asemenea practici. Din păcate, văd că acum nu se opresc lucrurile la persoana mea şi este amestecată şi imaginea primăriei Craiova, motiv pentru care voi şi face plângere penală pentru ca aceia care s-au pretat la asemenea mizerii să fie pedepsiţi”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

  Lia Olguţa Vasilescu nu a făcut niciun secret că bănuieşte tabăra pepededistă a ex-primarului Solomon că s-ar afla în spatele pliantelor mincinoase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel