Pleşu, băsist până la capăt: Nu schimb un berbec pentru două gâşte

CENTRUL SAINT PIERRE SAINT ANDRE - INAUGURARE
CENTRUL SAINT PIERRE SAINT ANDRE - INAUGURARE

Andrei Pleşu îşi păstrează atiudinea pro-Băsescu până la capăt. Pleşu susţine că nu va merge la referendum pentru că nu îşi poate exercita dreptul aşa cum ar dori. El a precizat că suspendarea preşedintelui nu a fost suficient de bine argumentată de cei din USL şi preferă să rămână acasă.

"Nu voi merge la referendum. Niciunul din motivele pentru care nu voi merge nu poate fi definit ca 'boicot'. Nu merg mai întâi pentru că a merge la referendum e un drept, nu o obligaţie şi pot sa-mi exercit drepturile cum cred eu de cuviinţă", argumentează Andrei Pleşu.

El afirmă că procedurile prin care s-a ajuns la referendum i se par "arbitrare" în condiţiile în care "suspendarea preşedintelui n-a fost solid argumentată şi prin urmare nu s-a impus pe agenda mea cetatenească".

"Un al treilea motiv este că m-am plictisit să tot aleg în România 'răul cel mai mic'. Refuz să mă las manevrat de ură şi orgolii personale. Nu văd niciun motiv să înlocuiesc un berbec cu două gâşte. Nu mi se pare că o asemenea înlocuire e o prioritate a ţării", a încheiat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel