EXCLUSIV  Pleșoianu: România, țara unui vis posibil. Cu ce vrea să dea lovitura în februarie 2019

Liviu-Pleșoianu
Liviu-Pleșoianu

Liviu Pleșoianu este autorul cărții „România – țara unui vis posibil". În exclusivitate pentru DCNews, a spus ce reprezintă acest volum și cui îi este dedicat.

„Cartea cuprinde viziunea mea despre România, drumul pe care îl propun. Această țară va avea multe de spus în anii ce vor urma! Mecanismele de autoapărare ale acestui popor au fost declanșate tocmai de cei care, de câteva decenii, ne vor resemnați și cu capul plecat, temători și lipsiți de speranță, încărcați de frică și convinși că suntem cei mai răi, cei mai leneși, cei mai corupți", a spus Liviu Pleșoianu pentru DCNews.

„Anul 2019, când ne alegem noul Președinte, este decisiv pentru națiunea noastră. La 30 de ani după Decembrie 1989, este anul în care va trebui să ne hotărâm ce suntem și ce vom fi – neam de clone, slugi teleghidate sau oameni care preferă deplasarea perpendiculară pe sol”, a spus acesta, adăugând: „Va fi anul în care vom avea de ales între resemnare și tumult pozitiv, între blazare și renaștere, între vale a plângerii și pisc al Omului”.

Când vorbește despre „țara unui vis posibil", Liviu Pleșoianu se referă la „asumarea unui rol de care lumea cea mare are nevoie tocmai în aceste vremuri tulburi. Reîntoarcerea la UMAN este singura șansă de supraviețuire a speciei omenești. Orice altă „soluție" este utopică. Iar România poate juca acest rol esențial pe scena lumii. Proiectul meu de țară are ca esență, ca sâmbure – reașezarea ființei omenești în centrul oricărei preocupări".

Cui îi este adresată cartea

Lansarea cărții „România – țara unui vis posibil" va avea loc în luna februarie. „Este dedicată tuturor oamenilor liberi ai acestui popor frumos", a spus Liviu Pleșoianu.

(w670)

VEZI ȘI: Pleșoianu, mesaj în miez de noapte: Trebuia oprit

VEZI ȘI: Liviu Pleșoianu e hotărât: "Vine timpul unei schimbări reale"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel