EXCLUSIV  Pleșoianu, informații BOMBĂ care nu apar în presă: ”Nucleara” pentru Rareș Bogdan

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu, în diferite mesaje publicate pe contul de Facebook, face distincții clare între ceea ce afirmau personalități politice și nu numai în trecut și ce spun în prezent.

Declarațiile făcute în calitate de jurnalist îl urmăresc pe Rareș Bogdan în cariera politică. Liviu Pleșoianu i-a amintit acestuia că, în trecut, îl cataloga pe Mircea Hava, locul 2 pe lista PNL, drept „corupt și slugoi deșănțat". Recent, i-a amintit lui Tudor Chirilă, care a fost implicat într-o altercație în București, despre episodul cu „cocktail molotov".

(w670)

Contactat joi de DCNews, Liviu Pleșoianu a făcut următoarele precizări: „Am, într-adevăr, o memorie bună. Îmi amintesc lucrurile pe care le-au spus diferite persoane la un moment dat. Ulterior, le caut și, până la urmă, le și găsesc. Dacă vă mai amintiți, am publicat, la un moment dat, și pasajul de la Digi 24 cu Ludovic Orban, care o făcea cu ou și cu oțet pe Kovesi. Știam sigur că a spus acele lucruri. Atunci, de exemplu, a fost greu de găsit, mai ales în arhiva video".

Video cu postarea lui Pleșoianu din 22 februarie 2019


Pleșoianu pregătește un serial cu Rareș Bogdan

„În cazul cu Rareș Bogdan, știam sigur că a făcut acele declarații și am luat-o prin filtre, căutând pe internet în general, Facebook. Am un serial cu Rareș Bogdan, pentru că domnul Bogdan se contrazice flagrant, la fel ca și liderul său de partid. Nu s-a terminat aici. Sunt foarte tari primele părți ale serialului, dar mai urmează. Interesant este că nu e vorba doar despre Kovesi, ci și despre membri din partidul său. De fapt, prima postare pe care am publicat-o pe Facebook despre Rareș Bogdan nu a fost cu Kovesi, ci cu membri de partid. Despre Hava e interesant ce zicea, pentru că e pe locul 2 pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare din mai. E cel puțin amuzant când spunea că e un slugoi deșănțat al lui Băsescu și un corupt, iar acum nu are nicio problemă să fie pe aceeași listă cu el", a declarat Liviu Pleșoianu pentru DC News.

(w670)

„Sunt cei din așa zisa presă independentă care nu vor prelua niciodată astfel de lucruri, pentru că nu le convine. Dacă era vorba despre o situație în care eu sau altcineva din PSD sau ALDE se contrazicea flagrant, ar fi preluat toată lumea", a mai spus Liviu Pleșoianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel