Pleșoianu: Gâdea a făcut toate eforturile posibile. Se dă o mare bătălie

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

„În România, se dă în aceste zile o mare bătălie - bătălia pentru OM”, consideră Liviu Pleșoianu.

„În anul 2016, pe 6 iulie, publicam un fragment video și o petiție pentru grațierea unei mame. Cazul a fost preluat imediat de Antena 3, iar o țară întreagă a SIMȚIT și i-a cerut lui Iohannis grațierea”, a scris Liviu Pleșoianu pe contul său de Facebook, adăugând că i s-a părut „normal” să publice petiția „pentru că ÎMI FUNCȚIONEAZĂ INIMA!”

„Ana-Maria, această fetiță minunată, a reușit să-mi atingă cele mai profunde regiuni ale sufletului! Iar Mihai Gâdea a făcut, la Antena 3, toate eforturile posibile pentru ca întreaga Românie să afle această situație. ...Consider că momentul în care Ana-Maria a scris în direct cererea de grațiere este cel mai frumos exercițiu de UMANITATE pe care eu, personal, l-am văzut vreodată la un post de televiziune! Dacă postacii SISTEMULUI au iarăși fonduri fără număr, au iarăși linia de credit deschisă pentru a injecta otravă până și în acest caz, îi anunț pe această cale că voi continua să îi blochez fără nicio rezervă. AJUNGE! În România, se dă în aceste zile o mare bătălie - bătălia pentru OM. Iar eu prefer să mă situez de partea ființelor omenești cu sânge cald”, a transmis Liviu Pleșoianu.

Amintim că, duminică seară, la o ediție specială Sinteza Zilei de la Antena 3, Mihai Gâdea a readus în atenția publică acest caz care a emoționat întreaga țară.

VEZI ȘI: Iohannis, Dragnea, Dăncilă, Barna, Ponta, notați. Borza: Poate deveni cel mai important lider din politică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel