Pleșoianu cere EXPULZAREA lui Klemm. ”Vă spun răspicat: Nu tolerez!”

Irina Constantin / 02 oct 2018 / 11:32 Salveaza PDF Comentarii
Hans Klemm, semnal pentru România
Descriere foto: Hans Klemm, semnal pentru România

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu face o solicitare șocantă. 

”În acord cu prevederile Convenției de la Viena privind relațiile diplomatice, solicit EXPULZAREA de urgență a ambasadorului american Hans Klemm!” este mesajul fulminant al lui Liviu Pleșoianu. 

Deputatul PSD atrage atenția că ”nu mai putem tolera amestecul acestui ambasador în activitatea parlamentară și guvernamentală, precum și în justiția românească. Nu e absolut deloc treaba ambasadorului Hans Klemm, așa cum nu e, în general, treaba niciunui ambasador cum anume hotărâm noi să ne construim propriul cadru legislativ! Nu e treaba lui Klemm în ce fel își desfășoară activitatea Inspecția Judiciară!”. 

În contextul declarației ambasadorului ”Activitatea Inspecţiei Judiciare din ultimul an şi jumătate este în mod deosebit dificil de înţeles în orice alt fel decât acela că a devenit un instrument manipulat politic”, Pleșoianu îl întreabă ce anule îl îngrijorează. 

”Vă spun RĂSPICAT că NU am de gând să tolerez atitudinea asta de GUVERNATOR DE COLONIE, atitudine pe care ați afișat-o din prima secundă a mandatului de ambasador SUA la București!” a avertizat deputatul PSD. 

Deputatul PSD îi mai atrage atenția lui Klemm că ”Ați jignit în mult prea multe rânduri poporul român! Cu un tupeu INIMAGINABIL, v-ați permis să CERTAȚI POPORUL ROMÂN pentru opțiunile sale electorale!”. 

Liviu Pleșoianu a arătat mai multe declarații prin care ambasadorul SUA a intervenit în treburile politicie interne ale României. 

”Pentru toate acestea și pentru multe alte afirmații, poziționări și atitudini de STĂPÂN DE COLONIE, solicit EXPULZAREA DE URGENȚĂ a ambasadorului Hans Klemm. E cazul ca America să înceapă să ne trateze cu RESPECT REAL!”. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22