Pleșoianu, anunț surprinzător, în Ajun de Crăciun: Am o veste bună pentru #rezist

Liviu-Pleșoianu
Liviu-Pleșoianu

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu anunță că are o veste bună pentru organizația #rezist după ce a depus la Senat un proiect prin care se cere dizolvarea asociațiilor care vor ocuparea prin violență a instituțiilor statului.   

Potrivit proiectului de lege, o asociație va putea fi dizolvată la cerere, prin hotărâre judecatorească, dacă este considerată a fi succesoare a unei organizații naziste sau care acționează în sensul schimbării prin violență a regimului constituțional.

Liviu Pleșoianu, prezent prin legătură telefonică, la Antena 3, a mărturisit că are o veste bună pentru organizația #rezist.

Am privit cu foarte mult interes cum s-a propagat știrea cu referire la acest proiect de lege, într-o anumită zonă a presei, și am înțeles de acolo că eu aș dori să închid organizațiile #rezist. Pe mine m-a speriat un pic ideea asta pentru că nu m-am gândit niciodată că organizația #rezist a făcut toate lucrurile enumerate în acel proiect de lege. Mai este o problemă de logică aici. Ce am înțeles eu din toate protestele de aproape 2 ani încoace este că ei apără justiția. Am o veste bună pentru ei în această situație. Cererea în vederea dizvolvării o poate face orice persoană, dar dizolvarea vine în urma unei hotărâri a unei instanțe judecătorești, cu alte cuvinte justiția. Justiția pe care ei o apără este cea care se pronunță. Ca atare, nu au de ce să se teamă., a afirmat Liviu Pleșoianu, în cadrul emisiunii Esențial, de la Antena 3.

Vezi și: 
Suspendare Iohannis. Ce ar face Pleșoianu: NU glumesc!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel