EXCLUSIV  Plecări din PNL. Vlad Nistor, REACȚIE după ședință

Liderii PNL s-au întrunit în cursul zilei de ieri în cadrul unei ședințe de partid. Despre cele petrecute la ședință, DC News a discutat în exclusivitate cu Vlad Nistor, vicepreședinte PNL.

Potrivit unor informații apărute în media, pe lângă dicuțiile despre priorităţile legislative ale toamnei, dar şi poziţia partidului faţă de schimbările din justiţie, unii liberali au dorit să părăsească partidul. Contactat în exclusivitate de DC News, Vlad Nistor a negat acest lucru.

Vicepreședintele PNL a catalogat această informație ca simplu ”zvon” sau mai exact, un ”fake news”. 

”Nu am văzut nimic de acest gen. Am fost la ședința de ieri, dar nu am auzit de niciun membru PNL care ar fi dorit să părăsească partidul. Eram chiar la prezidiu. Nu s-a întâmplat nimic de acest fel în ședința de ieri. Absolut nimic.

Este doar un zvon, sau cum ar spune domnul Donald Trump: „ a fake news” (nr. - știre falsă)”, a declarat Vlad Nistor pentru DC News.

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, amânată. Miniștrii vizați de o moțiune simplă 

Totodată, deși se vehicula faptul că liberalii caută soluții pentru depunerea unei moțiuni de cenzură la adresa Guvernului Tudose, Vlad Nistor a precizat că nu au fost discuții concrete în acest sens. Acesta a dezvăluit totuși faptul că la un moment dat s-a discutat despre o moțiune simplă, dar aceste discuții au mai avut loc în ultimele săptămâni.

”Nu s-a vorbit despre o moțiune de cenzură. A fost o discuție la un moment dat despre o moțiune simplă. În ultimele săptămâni au fost mai multe discuții despre mai multe moțiuni simple adresate unor miniștri, de la ministrul Educației până la ministrul Justiției. 

Nu este nimic concretizat, nu s-a luat nicio hotărâre. Pur și simplu a fost doar o discuție”, a încheiat Vlad Nistor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel