EXCLUSIV  Plecări de la PMP către PSD. Radu Cristescu, reacție explozivă: Din cauza lui!

Valeriu Steriu
Valeriu Steriu

Vicepreşedintele PMP, Radu Cristescu, a avut o reacție pentru DC News, după ce deputatul Valeriu Steriu și senatorii Iustin Talpoș și Ion Ganea, toți de la PMP, au plecat la PSD. 

"Eu nu plec la PSD. Dacă aș fi politicianul care trebuie să-și facă datoria față de partid, despre colegii care au plecat aș spune: 'au plecat trei trădători, bine că au plecat... suntem mai puternici'. Dar trebuie văzute cauza, efectul. Trebuie văzut dacă mai sunt eficiente antibioticele sau merge direct bisturiul", a zis Radu Cristescu pentru DC News.

Numitorul comun: Eugen Tomac

"Acești oameni care au plecat de la PMP pentru PSD au plecat din cauza unui singur om: se numește Eugen Tomac, care, încet-încet, dar sigur, nenorocește partidul. Însuși Traian Băsescu a recunoscut că nu are mână bună la oameni. Eugen Tomac nenorocește și distruge partidul. Se întâmplă exact ce am zis eu, din păcate, pentru partid. Omul și-a fidelizat câteva filiale. Și-a pus în funcții oameni loiali pentru a putea menține majoritate de voturi în comitetul executiv național. Am vorbit cu oamenii care au plecat din PMP și numitorul comun este Eugen Tomac. Păcat că se întâmplă acest lucru! Este dureros pentru partid. Nu trebuie huliți oamenii care au plecat pentru că ei au plecat dintr-un motiv. Lumea zice că sunt UNPR-iști. Nu! Valeriu Steriu a fost de la UNPR, iar Ganea și Talpoș sunt PMP-iști", a mai zis vicepreședintele PMP.

"Din păcate, Traian Băsescu trebuie să ia bisturiul... acum poate să-l ia să mă execute pe mine sau să-l execute pe acest venetic ucrainean care, încet-încet, pune stăpânire pe partid. Pe Eugen Tomac, lumea l-a suspectat de multă inteligență.... dar este doar un șmecher pervers și un lider slab care nu poate accepta că există oameni mai inteligenți ca el sau oameni care sunt dedicați partidului. Ați auzit ceva despre el, ceva ce a făcut? Nicăieri nu ați auzit. S-a lipit de domnul Băsescu și își desăvârșește opera în acest moment", ne-a mai zis Radu Cristescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel