Pleșoianu, solicitare pentru mișcarea #Rezist. Vă reprezintă?

Deputatul Liviu Pleșoianu solicită un răspuns comunității #rezist, după ce în repetate rânduri un manifestant, mereu prezent în Piața Victoriei a lansat o serie de atacuri pline de jigniri pe facebook. 

Pleșoianu a realizat chiar și un colaj cu mai multe capturi de ecran care arată limbajul obscen folosit de manifestant. În acest sens, deputatul îi solicită un răspuns și lui Florin Bădiță, activist și susținător al paginii de facebook "Corupția ucide".

Iată mesajul lui Pleșoianu:

"Comunitatea #REZIST? Duduia asta vă reprezintă?
Duduia Lia Tom (cel puțin ăsta e numele de scenă) e nelipsită din Piața Victoriei. Apare aproape în fiecare zi în pozele sau filmulețele publicate de cei de la „Corupția ucide". Doar că e o mică problemă cu duduia Tom. 

...Stimate Florin Bădiță, de la „Corupția ucide", aștept un răspuns – duduia Lia Tom, pe care o promovați în permanență, e reprezentativă pentru #REZIST? Dacă nu, atunci fiți onest și spuneți și că nu vă reprezintă, dar și de ce anume nu vă poate reprezenta. Dacă da, atunci înseamnă că #REZIST nu e despre „schimbare" – ci despre „instigare", nu e despre „implicare" – ci despre „intimidare", nu e despre „civism" – ci despre „stalinism". Ce răspuns își asumă „Corupția ucide"? Ce răspuns își asumă #REZIST?
P.S. Eu m-am dus la DNA să-i transmit lui KOVESI întrebarea pe care i-aș fi adresat-o dacă binevoia să se prezinte la audierile Comisiei de Anchetă. Mălin BOT și duduia Lia TOM n-au venit acolo pentru a-i adresa vreun mesaj distinsei KOVESI. Au venit acolo ca să-mi adreseze mie mesaje. ...Doar-doar mi-oi pierde cumpătul. Asta e cumva 'contramanifestație'?" a scris Pleoșianu pe facebook.

Spiritele s-au încins după ce deputatul a început o serie de proteste în fața Direcției Naționale Anticorupție acolo unde a avut o serie de dispute și cu jurnalistul Mălin Bot. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel