Pleșoianu, pentru toți ”papagalii”: Adevărul despre ”Fake News”. Informații complet greșite

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu dezleagă misterul ”Fake News” din PE. Explicațiile sale arată că-n România a ajuns o variantă spusă complet diferit de realitatea de acolo. 

Iată ce a scris: 

”FAKE BRAIN! Dedicație pentru supușii Stăpânelor KOVESI și MACOVEI

Disperați să dreagă cumva dezastrul absolut de la Bruxelles, supușii stăpânelor KOVESI și MACOVEI și-au distribuit neuronul solitar și s-au apucat să pițigăiască în corul lor stupid: „V-a zis Austrevicius că sunteți FAKE NEWS! V-a zis Austrevicius că sunteți FAKE NEWS!".

Acum, special pentru toți #PAPAGALII care sunt foarte fericiți să înghită pe nemestecate tot ce le aruncă pe jos KOVESI și MACOVEI, să urmărim și să comentăm toate replicile de final de #DEZASTRU pentru #STALINISTE:

Amuzat de faptul că, post-APOCALIPSĂ, organizatorii încercau să forțeze niște zâmbete pentru poza de grup cu KOVESI, Răzvan SAVALIUC le zice: „This is PROPAGANDA for DNA!" („Asta este PROPAGANDĂ pentru DNA!").

* Comentariu pentru #PAPAGALII din colivia lui Kovesi și Macovei: SAVALIUC s-a referit la faptul că, după APOCALIPSA din sală, poza de afară era doar o simplă și penibilă încercare de repliere, o ieftină și ridicolă tentativă de #PROPAGANDĂ! Ce altceva putea fi, în condițiile în care Kovesi și Macovei tocmai fuseseră expuse nefardate, fără ambalaj, cu doar câteva minute mai devreme!?

Incapabil de o reacție care să trădeze un minimum de spontaneitate inteligentă, europarlamentarul Austrevicius îi zice lui SAVALIUC: „O să spun ca Trump – ce spui e Fake News!".

* Comentariu pentru #PAPAGALII din colivia lui Kovesi și Macovei: Austrevicius s-a referit la afirmația lui SAVALIUC referitoare la poza de grup!

Amuzat și mai mult, SAVALIUC îi spune fără să ezite: „I like FAKE NEWS!".

[citeste si]

* Comentariu pentru #PAPAGALII din colivia lui Kovesi și Macovei: Ideea, dragi #PAPAGALI, era aceea că ce a zis inițial Savaliuc (faptul că poza de grup e #PROPAGANDĂ pentru DNA) nu e FAKE NEWS. Dar că, dacă tot insistă neinteligent Austrevicius că e, atunci lui Savaliuc îi place acest tip de așa-zis FAKE NEWS. ...Ați priceput, #PAPAGALILOR?

Dovedind chiar mai puțină capacitate de înțelegere a momentului, cealaltă europarlamentară organizatoare îi zice lui Savaliuc: „I hate lies!" („Urăsc minciunile!").

Moment în care, amuzat complet și izbucnind în râs ca reacție firească a omului inteligent în fața prostiei pure, Savaliuc îi dă replica FINALĂ, prin care termină DEFINITIV și ce mai stătea în picioare post-APOCALIPSĂ. Zice SAVALIUC: „NU, nu e o minciună. Asta (ce faceți voi) e o MINCIUNĂ! Poza asta e o #MINCIUNĂ!".

Acum, dragi #PAPAGALI, va rog să urmăriți comentariul următor pe marginea inteligenței voastre pe care o distribuiți masiv: ????????????????????????????????!!!!!!!!

Cum e să fii SCLAVUL ABSOLUT al Stăpânelor KOVESI și MACOVEI? Cum e, postaci cu minte subțire? Cum e, robotzei-pipotzei, să descoperi că ai fost nefiresc de stupid preluând fără filtrul propriului #CREIER ce ți-a livrat cuplul de Stăpâne MACOVEI-KOVESI? Cum e, DIGI24, Aktual24 (ce nume inteligent!), Hotnews, Zoso.ro (#Doamne-Ferește!), „Adevărul", Cap"limpede".ro, Bugetul.ro (prin „geniala" Adriana Lăcătuș), Comisarul.ro, iREALITATEA (TV și .net)? Cum e Ramona Strugariu (asistenta lui MACOVEI, care scria pe Facebook ce îi dicta Stăpâna ei și umbla prin sală să-i transmită mesaje celeilalte STĂPÂNE - KOVESI)? Cum e, #PROPAGANDIȘTILOR, să fii EXAGERAT de SCLAV și de STUPID? Cum e, Cartianu? Cum e, Oreste? Cum e, Ionel Stoica?

Dedicație pentru toți propagandiștii din presa #STALINISTĂ, precum și pentru toți cei care distribuie lucruri pe care nici măcar nu le citesc, ca niște mega-deștepți ce sunt: nu-i vorbă că sunteți FAKE NEWS, cea mai mare problemă e că sunteți FAKE BRAIN! #FakeBrain

Luați o coală A3 și scrieți pe toată suprafața ei, față-verso: #FakeBrain, #FakeBrain, #FakeBrain”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel