Pleșoianu, AMENINȚARE pentru Iohannis în miez de noapte

În noaptea de joi spre vineri, Liviu Pleșoianu a transmis un mesaj privind rezultatul votului din decembrie 2016.

"N-am somn. ...#NoapteaCaHoții! ...Și mă gândesc la faptul că unii tot nu înțeleg rezultatul votului din decembrie și al sondajelor din ultima săptămână. Măi, democrații diezului, iubitori de cătușe și adepți ai totalitarismului de rit nou, aproape 50% dintre cei care au votat și-au oferit susținerea lor pentru un partid care și-a propus să oprească ABUZURILE sinistre ale Noii Securități. Iar Noua Securitate, care mai supraviețuiește doar prin vocea lui Klemm (#HansKlemmGoHome!), prin brațele armate ale lui Kovesi și Lazăr, prin portavocile răgușite ale acoperiților din presă și din ONG-urile sectei „Macovei", își trăiește zilele astea ultimele zvârcoliri.

88% dintre români consideră că Noua Securitate EXISTĂ, 88% dintre români, conform ultimelor sondaje, spun că abuzurile trebuie să înceteze. Așa că lăsați-o baltă cu „majoritățile" din lumea voastră paralelă! Dacă USR și-a luat 450.000 de voturi în decembrie, e clar că mare parte dintre cei care ies în stradă sunt votanții ăstora, ai acestui fake-party creat de Noua Securitate special pentru a hărțui adevărata MAJORITATE!

[citeste si]

MILIOANE de români au votat PSD în decembrie 2016. Iar acela a fost ADEVĂRATUL PROTEST! Un PROTEST împotriva celor care și-au luat țara asta pe persoană fizică, un PROTEST împotriva celor care au impresia că mai pot continua să ne țină ostatici, să conducă România din SUFRAGERIA lor, un PROTEST împotriva celui care a avut tupeul să spună "ne-am luat țara înapoi"!

#Ajunge! Dacă va fi nevoie, va afla în curând chiar Insul din Deal, chiar în jurul locului unde se face el că face lucrul... "bine făcut", care e ADEVĂRATA MAJORITATE!", a spus Liviu Pleșoianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel