Planul lui Gabriel Mutu. Ce spune Firea

Cartierul ANL 'Constantin Brâncuşi' (zona Drumul Taberei) va avea şcoală şi grădiniţă, dar şi transport ecologic, a promis candidatul Alianţei PSD+UNPR la primăria sectorului 6, Gabriel Mutu, celor peste o sută de locuitori ai cartierului cu care s-a întâlnit joi după-amiază în parcul cu acelaşi nume.

El a remarcat totodată că până aici ajunge o singură linie RATB, neexistând nici metrou, în aceste condiţii copiii fiind siliţi să ajungă greu la şcoală sau la grădiniţă, adăugând că, în acelaşi timp, infrastructura zonei este una deficitară.

'Din păcate, infrastructura acestui cartier nu suportă trafic RATB de mare tonaj, în cazul autobuzelor, şi îmi permit să lansez o soluţie care se referă şa acele mijloace de transport în comun ecologice, pe de o parte, şi de mici dimensiuni. Sunt peste 5.000 de oameni care locuiesc în acest cartier şi efectiv nu-şi pot duce copiii la şcoală, la grădiniţă', a afirmat senatorul PSD.

În parc s-a aflat, alături de Gabriel Mutu, candidatul Alianţei PSD+UNPR, senatoarea Gabriela Firea, care a susţinut că a dorit să-i cunoască personal pe cei care locuiesc în cartierul 'Constantin Brâncuşi'.

[citeste si]

'Nu de alta, dar, de anul trecut, dl. senator a militat foarte mult pentru proiectul de lege care modifică acel proiect de act normativ care vă dezavantaja atunci când ajungeaţi în situaţia să cumpăraţi apartamentele. Aşa am fost mai aproape de dvs., dar am vrut să vă şi cunosc. Am vrut să văd lucrurile aşa cum sunt ele în realitate pentru că, dincolo de orice culoare politică, şi de orice opţiuni politice, pe care aveţi dreptul să le împărtăşiţi, cred că atunci când sunt alegeri locale trebuie să vă gândiţi la om, cine este acel om care vă va reprezenta. (...) Aici este nevoie de un om gospodar, copiii nu sunt în siguranţă, băncile sunt insuficiente, iarba nu este tunsă, nu sunt flori. Data viitoare venim împreună la o operaţiune de înfrumuseţare a acestui parc', a spus Gabriela Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel