Planic şi Man (FCSB), transfer. Dică: ”Vă dați seama ce s-ar întâmpla”

FCSB. foto: @FCSBOfficial
FCSB. foto: @FCSBOfficial

Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a comentat situația transferurilor așteptate pentru Planic si Man.

Fotbaliştii Bogdan Planic şi Dennis Man, aflaţi în atenţia unor grupări din străinătate, nu vor pleca de la clubul FCSB, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, antrenorul echipei roş-albastre, Nicolae Dică.

'Eu din câte ştiu, Planic şi Man nu vor pleca. Mai ales Planic nu va pleca oricâţi bani se vor oferi pe el, pentru că avem doar 2 fundaşi centrali... şi dacă ar pleca unul dintre ei vă daţi seama ce s-ar întâmpla. Şi nici Man... Deocamdată sunt doar zvonuri, până nu se semnează, până nu ajung cluburile la o înţelegere nu are rost să discutăm', a spus Dică.

În ultimele zile în presa de specialitate au apărut informaţii potrivit cărora fundaşul sârb Bogdan Planic (26 ani) este dorit de clubul german Eintracht Frankfurt, iar mijlocaşul Dennis Man (19 ani) de gruparea italiană AS Roma. În ceea ce priveşte posibila legitimare la FCSB a fundaşului Iasmin Latovlevici, Nicolae Dică a precizat că acesta ar fi util în condiţiile accidentării lui Marko Momcilovic.

Latovlevici știe ce se întâmplă

'Despre Latovlevic vom vorbi mai mult după meciul de mâine (n.r. - cu Hajduk Split). Ţinând cont că Momcilovic s-a accidentat şi va absena 4-5 săptămâni, dacă vom reuşi să ne calificăm (n.r. - în grupele Europa League) vom avea meciuri din 3 în 3 zile. Şi n-am avea pe cine să folosim pe poziţia de fundaş stânga. Aşa că am decis că dacă e să aducem un jucător, să vină Latovlevici, pentru că el a mai fost aici, ştie ce se întâmplă şi ce se cere aici. Dacă Lato va veni, tot vom mai avea nevoie de un fundaş central. Însă venirea lui ne-ar ajuta să îl folosim pe Momcilovic fundaş central, pentru că el a mai jucat acolo şi a făcut-o bine', a explicat Dică.

Vezi și: Becali, critici la adresa unui jucător. Ședință la FCSB


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel