PLÂNGERE penală pe numele lui Florin Iordache

Fostul deputat Remus Cernea va depune o plângere penală față de Florin Iordache, în calitatea acestuia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Pângerea penală față de Florin Iordache, actual Ministru al Justiției, are legătură cu o așa zisă fraudare a votului din plenul Camerei Deputaților.

"Luni, la ora 15.00, voi depune la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, o plângere penală față de fostul președinte al Camerei Deputaților, dl. Florin Iordache, pentru fraudarea votului din plen.

După cum am anunțat spre finalul legislaturii anterioare, repetatele fraudări ale votului din plen, mă determină să depun o asemenea plângere penală. Nu va fi vorba de denunț, ci de plângere, întrucât prin fraudarea votului din Camera Deputaților mi-a fost lezat și mie dreptul de a-mi exercita mandatul de deputat în legislatura anterioară", a spus Remus Cernea.

"Faptul că domnul Florin Iordache, responsabil de fraudarea sistematică a votului din plenul Camerei Deputaților, este astăzi Ministru al Justiției ridică pericole în plus față de statul de drept. Într-o asemenea funcție ar trebui nominalizată o persoană fără ca asupra sa să planeze dubii cu privire la integritatea sa morală. Dispun de probe care atestă aceste fraude și pe care le voi prezenta procurorilor", a mai zis Remus Cernea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel