Plângere Dăncilă. Ponta: Pe Iohannis nu pare să îl deranjeze

Iohannis
Iohannis

Plângerea făcută de șeful PNL pe numele premierului este, în opinia lui Victor Ponta, o "prostie politică" ce pare că nu îl deranjează pe Klaus Iohannis.

Victor Ponta susține că există o asemănare între cazul lui și cel al premierului Dăncilă în ceea ce privește atitudinea lui Klaus Iohannis. 'Eu trăiesc cu convingerea(...), că și la mine nu a pus mâna pe telefon Iohannis și i-a spus lui Kovesi "fă-i mă un dosar lui Ponta", da nici nu l-a deranjat. Și acum bănuiesc, nu știu, că n-a pus mâna pe telefon și a spus "Ludovic, fă-i mă o plângere lui Dăncilă", dar nici nu pare să îl deranjeze acest lucru', a declarat Victor Ponta la România Tv.

Plângerea lui Orban, "o greșeală politică"

Privitor la acțiunea lui Ludovic Orban, despre care mulți analști spun că ar fi fost fatală pentru poziția sa politică, Victor Ponta susține că este "o prostie". "Chestia cu plângerea penală pentru înaltă trădare mi s-a părut o prostie și o greșeală politică. Pe de partea cealaltă, răspunsul ăsta isteric ba e lovitură de stat, ba e antisemitism, nu știam că doamna Dăncilă este de origine semitică. Hai să răspundem serios și să punem plângerea lui Orban acolo unde îi este locul, adică o greșeală politică, o prostie politică", a mai spus Ponta.

Citește și: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel