Plan roşu activat în Neamţ. Accident cu 3 maşini pe E85. Un copil şi doi adulţi au murit

Un grav accident de circulaţie a avut loc pe E85, în Secuieni, Neamţ. 

"Având în vedere numărul de persoane implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului, echipajele operative intervin cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD, 1 autospecială de transport personal și victime multiple și 3 ambulanțe SAJ", transmite ISU. 

3 persoane au fost preluate în stare de conştienţă şi au fost transportate la spital, afirmă ISU. Din nefericire, sunt şi trei victime decedate, 1 minor şi doi adulţi. 

Weekend aglomerat pentru salvatori 

Echipajele de descarcerare au fost solicitate să intervină la 24 accidente rutiere, pentru extragerea persoanelor dintre fiarele contorsionate ale autoturismelor.

O astfel de misiune a avut loc pe parcursul zilei de vineri, unde salvatorii tulceni au intervenit în urma unui accident rutier produs pe raza localității Horia. Colegii noștri au acționat pentru extragerea unei victime din autoturismul implicat în evenimentul rutier, aceasta fiind predată echipajului medical. După acordarea măsurilor de prim ajutor la fața locului, două persoane au fost transportate la spital pentru investigații medicale de specialitate.

Un alt eveniment rutier a avut loc sâmbătă, în județul Ialomița, unde echipajele operative au fost solicitate să intervină în urma coliziunii dintre două autoturisme, produsă pe raza localității Cosâmbești. În urma accidentului rutier au rezultat patru victime, dintre care doi minori. Salvatorii au evaluat și au acordat asistență medicală de urgență la fața locului celor patru persoane, ulterior acestea au fost transportate la o unitate spitalicească pentru îngrijiri suplimentare.

O altă intervenție, gestionată tot de către salvatorii ialomițeni, a avut loc duminică, în uma unui accident rutier produs în municipiul Fetești, în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului au rezultat două victime, una dintre acestea necesitând intervenția specializată a echipajului de descarcerare. Echipajele de prim ajutor au acordat măsurile specifice, iar ulterior, cele două persoane au fost transportate la o unitate spitalicească, pentru investigații suplimentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel