Plan împotriva lui Dragnea. Turcan: Se impune o...

Raluca Turcan
Raluca Turcan

PNL, USR, PMP şi deputaţii neafiliaţi aparţinând Pro România au depus, miercuri, o propunere de modificare a Regulamentului Camerei, pentru ca preşedintele forului să poată fi revocat cu votul unei treimi din numărul deputaţilor, astfel încât Liviu Dragnea să poată fi schimbat, a anunţat Raluca Turcan.  

„Este un proiect legislativ pe care l-am avut şi în sesiunea trecută, care a fost respins, însă, în contextul în care preşedintele Camerei Deputaţilor este tot mai vizibil vinovatul decredibilizării instituţiei Parlamentului, decredibilizării imaginii României în străinătate, a devenit personajul care transformă forul de bază al legiferării din România într-o instituţie aflată la cherem personal, considerăm că se impune o dezbatere reală din nou despre posibilitatea revocării dlui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor”, a declarat Turcan.

Ea a spus că îşi exprimă speranţa că, de data aceasta, dezbaterile vor fi 'mai temeinice'. 'Sperăm că vom ajunge ca şi alte grupuri parlamentare, altele decât cele care l-au propus pe preşedintele Camerei Deputaţilor, să poată să genereze propunerea de revocare, evident votul luându-se cu majoritatea deputaţilor', a adăugat Raluca Turcan.

Conform prevederilor actuale ale Regulamentului, preşedintele Camerei Deputaţilor poate fi revocat la propunerea grupului parlamentar care l-a propus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel