EXCLUSIV  Plan eliminare Iohannis: înaltă trădare. Pleşoianu, prima reacție din PSD

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a declarat, pentru DC News, că este întru totul de acord cu ceea ce conţine documentul prezentat în exclusivitate de DC News, privitor la urmărirea penală a lui Klaus Iohannis.

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a declarat că este întru totul de acord cu conţinutul documentului publicat în exclusivitate de DC News, document prin care Parlamentul României ar putea dispune începerea urmăririi penale împotriva lui Klaus Iohannis și constituirea Comisiei de anchetă parlamentară.

"Nu am nici cea mai vagă idee cine a redactat acest document, dar sunt întru totul de acord cu conţinutul lui. Eu tot spun asta din decembrie 2016, când domnul Iohannis a găsit de cuviinţă, după nişte alegeri democratice, să iasă la televizor şi, cu rictusul care-l caracterizează, să ne spună că Sevil Shhaideh -'Nein', după care a plecat acasă.

Plus momentul ALDE cu Călin Popescu Tăriceanu, când îi spunea acestuia să stea departe PSD, că el va face tot ce ţine de el pentru ca PSD să nu guverneze, după aia a ieşit în celebra geacă roşie, făcând praf articolul din Constituţie care îl obligă să fie mediator în societate. 

Nu numai că aş vota, dar eu de atunci, din decembrie 2016 - am fost chiar primul care a solicitat suspendarea preşedintelui Iohannis - aş vota oricând aşa ceva, numai să existe determinare nu numai în PSD, ci şi în ALDE. Eu nu am încredere absolut deloc în faptul că se poate lucra împreună cu Werner Iohannis. El e aici cu o misiune, aşa cum au fost şi Kovesi, Cioloş", a declarat, pentru DC News, Liviu Pleşoianu referindu-se la documentul care circulă printre social-democrați.

VEZI AICI DOCUMENTUL PUBLICAT DE DCNEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel