Plan de distrugere pentru Marcel Ciolacu. Lider PSD, prima reacție-exclusiv

Social democratul Ion Vasile, nume cu greutate în politica românească, a decis să bată la ușa PNL, decizie pentru care a fost acuzat de trădare de mai mulți membri PSD. Hotărârea lui Ion Vasile nu i-a uimit doar pe social-democrați, ci și pe vechii liberali.

Ioan Caton Mateeșescu (PNL), la ultima ședință de partid, s-a arătat uluit de motivația pe care o are Ion Vasile vizavi de schimbarea 'bărcii politice'.

"Eu am rămas stupefiat când am auzit care este motivația domnului Ion Vasile de a veni în PNL și totodată la conducerea partidului. Ion Vasile a zis așa: 'să-l termin pe Marcel'. În loc să vină cu un program liberal și să spună care sunt argumentele lui vizavi de îmbunătățirea rezultatului pe care filiala îl va obține la nivelul județului și municipiului, a spus că vrea să-l termine pe Marcel. Acum nu ne-a zis care Marcel. Dacă țelul unui fost lider politic de talia domnului Ion Vasile este să-l termine pe Marcel, eu cred că nu are ce căuta în rândul PNL. Poziția mea este fermă și o mențin: nu putem să lucrăm cu dumnealui și ar fi o palmă dată PNL-ului în condițiile în care dumnealui a fost reprezentatul cel mai de seamă al PSD-ului. Îi recunoaștem aceste merite, dar nu are nicio legătură cu PNL", a spus Ioan Caton Mateeșescu într-o ședință de partid.

Reacția liderului Marcel Ciolacu

Deputatul Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzău și secretarul Camerei Deputaților, contactat de DC News a oferit un punct de vedere după ultimele declarații care îl vizau.

"Nici nu știu ce să spun. Atât poate dânsul. Mă minunez și eu. Așa gândesc unii oameni. Este ceva care mă depășește. Eu nu pot gândi în acești termeni. Dacă nu simt și dacă nu gândesc ca domnul Ion Vasile... ce să răspund?! Așa sunt oamenii. Suntem diferiți. Este un pic de răutate în ceea ce a spus domnul Ion Vasile. Așa se întâmplă când ești orbit de răzbunări", ne-a spus Marcel Ciolacu.

[citeste si]

Biroul Executiv al organizaţiei municipale a PSD Buzău a decis joi excluderea din partid a senatorului Victor Mocanu şi a fiului său, deputatul Adrian Mocanu.

'De azi, domnii Victor Mocanu şi Adrian Mocanu nu mai sunt membri ai organizaţiei municipale Buzău a PSD. Această decizie urmează să fie supusă votului Comitetului Executiv Judeţean şi apoi înaintată Comitetului Executiv Naţional, deoarece este vorba de doi parlamentari', a declarat, la finalul şedinţei conducerii organizaţiei locale, liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu. Între timp, senatorul Victor Mocanu a declarat că demisionează din PSD.

Potrivit lui Marcel Ciolacu, organizaţia municipală a mai decis ca viceprimarul Fănică Bârlă să preia atribuţiile de primar după ce, prin ordin al prefectului, primarul Constantin Boşcodeală a fost revocat din funcţie în urma sentinţei Curţii de Apel Braşov de condamnare la trei ani de închisoare cu suspendare a fostului primar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel