Plaje pline pe timp de pandemie. Bogdan Chirieac, PERICOL MAJOR: Nu mai pot fi ţinuţi în casă

Foto: captură video YouTube
Foto: captură video YouTube

Peste 100.000 de oameni s-au înghesuit pe plajele din Marea Britanie. Temperaturile ridicate i-au făcut pe oameni să nu mai țină cont de pandemie și de distanțarea socială. 

Analistul Bogdan Chirieac a intervenit în direct la România TV pentru a comenta subiectul în condițiile în care un nou val de infecții și decese ar putea să apară în perioada imediat următoare. Acesta a fost întrebat cum gestionează Marea Britanie situația după măsurile de relaxare. 

”Și britanicii gestionează la fel ca restul lumii. Ce se întâmplă acolo se întâmplă în toate țările lumii, inclusiv în România. Pur și simplu oamenii nu mai pot fi ținuți în case, iar criteriile de distanțare socială sunt ignorate nu doar de români ci și de națiuni cu democrații mai avansate. Este o reacție umană. De închis în casă nu se mai poate, de repornit economiile este o necesitate. Vom avea de acum încolo foarte mulți morți din cauza COVID-19. ", a spus Bogdan Chirieac

Nu cred în acest virus. Sisteme medicale în colaps?

"Sunt milioane de oameni care consideră că nu există virusul și că avem de a face cu o conspirație mondială. În ceea ce privește morții lumea va spune că nu au murit de coronavirus ci că așa trebuia să moară. Acest lucru îl vedeți și în România. Sunt lideri de opinie, personalități marcante care spun același lucru și nu știu ce vor face sistemele medicale", a completat analistul.

În ultimele 24 de ore au fost raportate 1118 îmbolnăviri noi și 149 de morți, în Marea Britanie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel