Plafonare dobânzi. Pleșoianu face publică o scrisoare primită de parlamentari: Cât de TARE e asta!?

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

Deputatul Liviu Pleșoianu a făcut publică o scrisoare trimisă de Bogdan Glăvan, consilierul lui Ludovic Orban prin care se încearcă aducerea de argumente prin care parlamenrtarii să fie convinși să nu voteze legea plafonării dobânzilor la credite, propusă de senatorul Daniel Zamfir. 

"Cât de tare e asta!?

Ca deputat PSD, primesc pe email o scrisoare prin care Bogdan Glăvan, consilierul președintelui PNL (Ludovic Orban), îmi spune că inițiativa legislativă a parlamentarului PNL Daniel Zamfir (plafonarea dobânzilor la credite) e îngrozitoare și că mă îndeamnă să nu o votez.

Domnule Orban, deconectați-vă propagandistul de la contul meu de email. Inițiativa legislativă a lui Daniel Zamfir este foarte bună și voi vota PENTRU!

P.S. În scrisoarea atașată email-ului primit mi se oferă... ăăă... argumente (!?!?) pentru a nu vota această inițiativă legislativă:

"Stabilirea unor prețuri maxime este asociată cu decăderea Imperiului Roman. Legea Maximului General, votată în Regimul de Teroare din timpul Revoluției Franceze, care stabilea prețul grânelor, a fost atât de impopulară încât a trebuit abandonată un an mai târziu; Foutu le maximum! (S-a terminat cu prețul maxim) a strigat populația pe străzile Parisului în vreme ce Robespierre era condus spre ghilotină."

...Persoanele care au redactat textul sunt bine!? ...Întreb cu compasiune," a scrius Liviu Pleșoianu pe contul său de socializare.

Iată scrisoarea:

(w670)


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel