EXCLUSIV  Plafonare dobândă credite. Daniel Zamfir: LUPTĂ la BAIONETĂ cu băncile si IFN-urile: INTOXICĂRI. Au început DEJA

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Senatorul Daniel Zamfir acuză băncile și IFN-urile care vor fi lovite de noua lege a plafonării dobânzilor la credite că au început deja intoxicările și dezinformările pentru blocarea proiectului legislativ. 

"Luni așteptăm ca această lege să intre în plenul Senatului. Așteptăm să fie votată, ulterior merge pe circuitul Camerei Deputaților. Eu sper ca într-o lună și jumătate legea să ajungă la promulgare. Nu va fi un parcurs ușor. Cred că darea în plată a fost o joacă de copii, pe lângă ce va fi acum, la ce arsenal vor scoate și sunt convins că vor folosi cei interesați ca lucrurile să rămână așa, iar legea să nu fie votată. Pe lângă bănci, IFN-urile au un mare interes ca lucrurile să rămână într-o zonă neclară. Va fi o perioadă de luptă la baionetă, cu toate tehnicile de manipulare și intoxicare pe care le vor folosi. Deja au început. Ei spun că toată această lege se va întoarce împotriva celor care se împrumută. Abia aștept să văd cât de supărați vor fi românii că li se vor micșora ratele la credit: și cei cu credite ipotecare dar și cei care au făcut credite pentru dezvoltarea unei afaceri," a spus Daniel Zamfir la DCNews.

Cum va arăta legea 

Senatorul Daniel Zamfir a obținut o mare victorie de etapă pentru românii care au credite. În comisia juridică a Senatului legea pentru plafonarea dobânzilor la credite a primit aviz pozitiv. Astfel, pentru creditele imobiliare dobânda nu va putea depăși 5.62 %, iar în cazul creditelor de consum, dobânda nu poate fi mai mare de 18 %.

Vezi răspunsul complet al lui Daniel Zamfir:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel