Plăcuțe mu#e PSD. Vasile Blaga: Miniştrii vin şi pleacă, lungimea bastonului nu se schimbă

Scutaru Cristina / 04 aug 2018 / 14:43 Salveaza PDF Comentarii
protest
Descriere foto: protest

Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, referitor la cazul plăcuţelor de înmatriculare cu mesaj anti-PSD, că Poliţia Română 'plăteşte' pentru că 'politicul intrevine în mersul acestei instituţii'.

'Că a fost cu o înjurătură (plăcuţa de înmatriculare - n.r.), nu cred că place niciunui om de bun simţ, dar aici este vorba de alte probleme. De ce a intrat aşa de uşor (...), a trecut ca prin brânză prin frontieră, în momentul în care avea două seturi de plăcuţe? De ce a fost lăsat, după ce a fost oprit de trei ori, să circule şi a fost oprit a patra oară şi la ordin? Aşa ceva nu am putut să cred. Cu toate acestea, eu am mare încredere în Poliţia Română. Chiar dacă greşesc doi - trei oameni, nu înseamnă că ea este de vină. Până la urmă, aşa se întâmplă când plăteşti o instituţie pentru că anumiţi oameni de acolo fac politică pentru că intervine politicul în mersul acelei instituţii', a spus Blaga, întrebat cu privire la cazul şoferului care conducea un autoturism înmatriculat în Suedia cu numere personalizate ce conţinea un mesaj anti-PSD.

'Miniştrii vin şi pleacă'

El a adăugat că, atunci când a fost ministru de Interne, le spunea celor din Poliţie că 'miniştrii vin şi pleacă'. 'Eu, cât am fost ministru de Interne, le spuneam celor din Poliţie un lucru, le-am spus: Miniştrii vin şi pleacă, lungimea bastonului nu se schimbă. Să priceapă dacă vor să priceapă. (...) Vedeţi unde au dus lucrurile pentru că din cauza politizării excesive a PSD asupra acestui subiect? Că dacă stăteau în banca lor... în sfârşit. Ieri, la Cluj, zeci de mii te tineri strigau acelaşi lucru', a adăugat Blaga. Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25