Pițurcă despre demisie: Îmi voi duce mandatul la final

Pițurcă îl acuză pe Gigi Becali că 'face tot la FCSB, echipa și schimbările!'
Pițurcă îl acuză pe Gigi Becali că 'face tot la FCSB, echipa și schimbările!'

Selecționerul Victor Pițurcă a vorbit imediat după ratarea calificării la Mondial despre situația naționalei, acuzând lipsa de valoare a "tricolorilor" și erorile de arbitraj în favoarea grecilor, din cele două manșe.

"Probabil că asta e diferenţa de valoare. Din păcate, Grecia a fost mai bună ca noi în ambele jocuri. Asta chiar dacă azi s-a terminat 1-1 şi noi am dominat aproape tot meciul.

Era foarte greu să răsturnăm rezultatul din tur, după ce am primit acel gol. În ceea ce ne priveşte pe noi, a fost o experienţă bună şi e păcat că nu am reuşit calificarea. Ar fi fost o performanţă notabilă, dar asta e realitatea. Nu ne-am depăşit condiţia.

Am format o echipă competitivă, pentru un anumit nivel, dar avem nevoie de materie umană, de jucători. Dacă nu am fi primit acel gol, cred că altfel s-ar fi desfăşurat partida. A fost foarte greu şi din punct de vedere psihic. Băieţii începuseră foarte bine meciul. Asta e situaţia, Grecia a fost mai bună. După cele două jocuri, sigur că s-a calificat echipa care trebuia. Chiar dacă au dat un gol din ofsaid şi ni s-a refuzat un penalty", a declarat Victor Pițurcă imediat după returul cu Grecia, terminat 1-1.

"Îmi voi duce mandatul la final"

El a vorbit și despre o eventuală demisie de la cârma naționalei, solicitată în mai multe rânduri de către cei 50.000 de suporteri prezenți pe Arena Națională.

"Eu sper ca România să se califice în preliminariile următoare. În momentul acesta eu spun că îmi voi duce mandatul la final. (n.r. despre fanii care i-au cerut demisia) A fost acel grup care mă contestă mereu. Nu vreau să vorbesc acum despre asta, sunt prea supărat", a continuat selecționerul, citat de antena3.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel