Piţurcă: cei mai periculoşi jucători maghiari, Dzsudzsak, Gera, Szalai şi Lovrencsics

Antrenorul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Balazs Dzsudzsak, Zoltan Gera, Adam Szalai şi Gergo Lovrencsics sunt cei mai periculoşi jucători din echipa Ungariei.

"Dacă nu eşti atent la Dzsudzsak (n.r. - atacantul Balazs Dzsudzsak) în orice fracţiune de secundă poate să facă diferenţa. La fel Gera (n.r - mijlocaşul Zoltan Gera) care are execuţii formidabile din afara careului. Szalai (n.r. - atacantul Adam Szalai) de asemenea e foarte puternic, Lovrencsics (n.r. - atacantul Gergo Lovrencsics) e iar un jucător extrem de periculos. În rest, ca echipă nu cred, dar oricum trebuie să fim pregătiţi pentru orice. Nu este un lucru bun pentru noi revenirea lui Szalai. E un jucător valoros care este şi într-o formă foarte bună. Ne-a pus probleme destul de mari când am jucat împotriva lor", a spus selecţionerul.

De asemenea, Piţurcă a menţionat că Ungaria este periculoasă la fazele fixe. "Un punct forte al Ungariei sunt fazele fixe. Din fază fixă am şi primit gol în Ungaria, de fapt, ambele goluri de atunci au fost din faze fixe. Echipa Ungariei va veni să îşi vândă scump pielea, pentru că este un meci extrem de important deoarece un eventual meci pierdut i-ar cam scoate. După două jocuri pierdute şansele lor nu ar mai fi mari", a adăugat el.

Schimbarea selecţionerului Attila Pinter cu Pal Dardai înaintea acestei partide i-a creat probleme lui Victor Piţurcă. "Este destul de dificil pentru mine şi staful tehnic. E normal, pentru că nu ştim nimic despre ideile şi strategia lui Pardai. Dar în acelaşi timp nici el nu poate să schimbe foarte mult. Numai ca aşezare în teren, ştiu eu, poate să joace cu doi atacanţi, poate să ne presioneze, aşa am înţeles că ar veni. Dar noi suntem pregătiţi. Vom lupta pentru victorie şi numai pentru victorie", a mai afirmat Piţurcă.

VEZI AICI DESFĂȘURAREA LIVE TEXT A MECIULUI ROMÂNIA - UNGARIA, DE PE ARENA NAȚIONALĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel