Piţurcă are de primit șapte milioane de euro de la Universitatea Craiova

victor piturca
victor piturca

Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a analizat memoriul făcut de antrenorul Victor Piţurcă împotriva clubului Universitatea Craiova.

Verdictul este devastator pentru gruparea duin Bănie. Conform site-ului gsp.ro, Piţurcă se va umple de bani. Adrian Mititelu, patronul Universităţii, va trebui să-i dea nu mai puţin de șapte milioane de euro. Fostul antrenor al „juveţilor” are de încasat 1,8 milioane de euro (prima de instalare), 5 milioane de euro (clauză de reziliere a contractului) şi încă 200.000 de euro (restanţe salariile),

Oltenii se apără spunând că Piţurcă nu şi-a respectat contractul.: „Conform înţelegerii, el trebuia sa vireze nişte bani în contul clubului, dar nu a făcut-o. Aşa, am ajuns să fim în imposibilitatea de a-i plăti pe unii jucători”.

Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Comisia de Recurs a FRF. În cazul în care Universitatea Craiova va pierde procesul, va avea termen 30 de zile pentru a plăti suma respectivă, iar dacă nu o va face, nu va fi programată în campionatul Ligii I. După două neprogramări va fi retrogradată în Liga a 3-a.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel