Pippidi: PNL se va discredita. USR va profita foarte mult!

Alina Mungiu-Pippidi a făcut o scurtă analiză a anului 2020 din punct de vedere politic. Ce spune despre PNL, USR și PSD.

"Anul 2020 va arăta aşa: PSD, care nu are alte arme, va ataca foarte mult la CCR. Acest lucru îi va fi făcut destul de uşor de atitutidinea liberalilor care încearcă să nu negocieze nimic, ci să împingă lucrurile unilateral. Lucrurile vor merge într-o oarecare balanță, până când se va hotărî dacă se va da drumul la traseism în cel mai înalt grad. După ce se va da drumul la traseism, PNL se va discredita foarte tare, acceptând o mulţime de lucruri, iar USR va profita foarte tare.

"PSD nu are altă alternativă"

USR a făcut bine că nu a intrat la guvernare. În ciuda faptului că va fi slăbit de bătăliile interne, are şanse să profite extraordinar de mult. PSD îşi va reveni, dacă îl aduce pe Ponta şef. Nu au altă alternativă. Dacă nu îl iei pe Ponta şef, trebuie să îţi găseşti un şef. PSD este un partid de lider, nu poate merge aşa şi are nevoie de cineva extrem de credibil ca să înceapă să se recupereze", a spus Alina Mungiu-Pippidi, într-un interviu pentru Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel