Pippidi: Ordonanța lui Dragnea, o fraudă totală

mungiu-pippidi dece
mungiu-pippidi dece

Președintele Societății Academice Române (SAR), Alina Mungiu Pippidi, spune că ordonanța de urgență care le permite aleșilor să schimbe partidul fără să-și piardă funcția servește PSD-ului, adăugând că propunerea vicepremierului Liviu Dragnea este "o fraudă absolută".

"Cine are interesul să o promoveze, răspunsul e clar: PSD este cel care încearcă s-o promoveze. PSD mai încearcă pe față creeze un pseudo partid liberal, asta nu înseamnă că vor avea doar ei avantaje", a declarat Alina Mungiu Pippidi, în ediția de marți a emisiunii "Jocuri de Putere", moderată de Rareș Bogdan.

Alina Mungiu Pippidi crede că opinia publică din România a fost și a rămas împotriva traseismului politic. Ea a adăugat că cei care vor să suspende o lege pentru că acest lucru este in interesul lor sunt "atentatori la statul de drept".

"Ceea ce se propune este o fraudă absolută. Dacă pe orice lege dintr-o țară o suspenzi un număr de zile, zilele astea trăim în afara legii și după aia punem la loc statul de drept, asta este cu totul neverosimil. Eu în continuare nu cred că vor să facă așa ceva", a mai spus Pippidi.

Ordonanţa privind migraţia primarilor, adoptată joi de Guvern

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel