Piperea inflamează scandalul din justiție: Ar cam fi cazul

Gheorghe-Piperea
Gheorghe-Piperea

Asociaţia Magistraţilor din România (AMR) îi cere lui Dacian Cioloş demiterea Ralucăi Prună din funcţia de ministru al Justiţiei.

Gheorghe Piperea a spus că ar fi cazul ca Raluca Prună să plece din funcție din cauza atitudinii pe care a avut-o și în cazul legii dării în plată.

[citeste si]

"Asociatia Magistratilor din Romania a cerut demiterea Ministrului Justitiei. Ar cam fi cazul. Consumatorii de credite si justitie stiu de ce.

Reamintesc ca, oficial, Ministerul Justitiei a adoptat aceeasi atitudine pe care lobby-ul bancar si-a expus-o in reclame de milioane anti lege DIP conform careia, pasamite, legea darii in plata nu ar fi buna pentru banci. Asta in conditiile in care Presedintia si instantele (acelea care au apucat sa spuna dreptul pe aceasta tema) au considerat ca legea e buna si dreapta.

Acelasi minister se opune si conversiei creditelor in valuta la cursul istoric, cu aceleasi "argumente" preluate de la lobby-istii bancari, dar care sunt contrare motivatiilor Directivei creditelor imobiliare 17/2014", a scris Gheorghe Piperea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel