Piperea, după legile lui Daniel Zamfir: Urmează declarații panicarde de risc sistemic sever

Gheorghe Piperea a făcut un comentariu după ce Daniel Zamfir a anunțat că a depus la Parlament trei proiecte de legi, care vor fi dezbătute în regim de urgență începând cu luna septembrie și care vor viza următoarele aspecte: IFN-urile, recuperatorii și societățile de leasing.

"Senatorul Zamfir confirma ceea ce a inceput cu legea darii in plata - angajamentul ferm si pe termen lung pentru dreptate. Iata ce proiecte a depus in Parlament, spre a fi dezbatute in septembrie. Avem o vara intreaga de discutat.

Sa ne pregatim de declaratii panicarde de risc sistemic sever. Stiti cine va sunt dusmani. Un numar de sustinatori asa de mare (90 de parlamentari*) denota uriasa importanta sociala a celor trei proiecte ale senatorului Zamfir. Hai sus!

*nu ma mira ca usr a refuzat sa sustina proiectele (care, cica, ar fi nedemocratice...). Ei, saracii, in afara de ratasarea parazitara la miscare #rezist, nu prea stiu de ce fac politica, refuzand ideologii. Ei sunt a-morali", a scris avocatul pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel