EXCLUSIV  Pipera va deveni istorie. Contraatacul primarului Băluță: ”Facem ceva mai mult”

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a dezvăluit, într-un interviu pentru DCNews, unele dintre intențiile sale de viitor, printre care se numără și dezvoltarea unei imense zone din sud, peste nivelul renumitei zone de afaceri din Pipera.

Practic, intențiile primăriei Sectorului 4 și ale primarului Băluță au plecat din necesitatea diminuării aglomerației pe șoselele Capitalei, dar și de a oferi locuri de muncă locuitorilor sectorului cât mai aproape de casă:

”La nivelul Sectorului 4 am inițiat un demers inedit pentru o primărie și mai ales pentru una de sector! Și anume acela de a genera o stație de metrou în vecinătatea liniei de centură. Alternativa pentru traficul deosebit care se regăsește în București o reprezintă, în mod evident, transportul în comun. Ne interesează din două puncte de vedere să dezvoltăm această stație de metrou. Pe de o parte, să venim în întâmpinarea celor care stau în zona respectivă, iar pe de altă parte, având în vedere potențialul de dezvoltare pe care Sectorul 4 îl are în acea zonă de sud - un epicentru important - reprezintă o zonă de dezvoltare importantă pentru comunitatea noastră. Discutăm despre 500 de hectare, al căror PUZ a fost adoptat anul trecut la Primăria Municipiului București, unde ne interesează să dezvoltăm dincolo de latura rezidențială și partea logistică, să putem să stimulăm hub-urile de business în zona respectivă”, a dezvăluit primarul Sectorului 4.

Vrem să facem ceva mai mult decât o Pipera. Întotdeauna ne interesează să facem mai bine decât s-a făcut. Pentru că societatea este caracterizată de progres. Ne interesează ca în această zonă să fie  mai bine, să învățăm din neajunsurile constructive ale zonei respective și să încercăm să o transpunem într-o altă formă” a mai precizat Daniel Băluță în interviul pentru DCNews.

Despre proiectele care pot influența puternic viața în București, puteți asculta în interviul de mai jos:

VIDEO

Citește și: Criză acută de forță de muncă: Construcțiile, cu vietnamezi. Băluță: Situație absurdă!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel