Pintilii, accidentare. Contra, convocare de urgență. Decizie surprinzătoare

Cosmin Contra
Cosmin Contra

Pe 31 mai și 5 iunie, România va juca două partide de verificare cu Chile, respectiv Finalanda.

Pentru aceste două partide, selecționerul Cosmin Contra l-a chemat pe Mihai Pintilii, dar mijlocașul celor de la FCSB s-a accidentat și nu va fi apt.

Astfel, Contra a decis să-l convoace pe mijlocașul celor de la Viitorul, Tudor Băluță, anunță site-ul Federației Române de Fotbal, potrivit GSP.

Băluță, 19 ani, a fost un jucător important pentru Viitorul în acest sezon, bifând 24 de partide în acest sezon pentru echipa lui Gică Hagi. În plus, acesta a făcut parte din lotul naționalei sub 19 ani la Turul de Elită, având 3 meciuri și un gol.

Amintim că, recent, Gică Hagi, managerul celor de la Viitorul, i-a reproșat lui Cosmin Contra că nu a convocat mai mulți jucători de la echipa sa pentru aceste două partide, enumerându-i pe Ianis Hagi și Bogdan Țîru.

"Cine comandă lucrurile? Toate indiciile mele duc spre acest lucru, că se fac convocările prin spate. Sunt prea mulţi de la Viitorul? Poate se supăra cineva, Cosmine, care ţi-e drag ţie. Şi poate face convocările. m crescut campioni. Campionul a creat campioni, asta nu înţelege Cosmin. Dacă vrei să ajungi antrenor mare, ia campioni, Cosmine! Ăştia au sânge de campioni, au personalitate!", spunea Gică Hagi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel