Pintea, "popor de infractori". PMP cere demisia ministrului

Mihai Ciobanu / 08 mai 2019 / 11:23 Salveaza PDF Comentarii
Sorina Pintea
Descriere foto: Sorina Pintea

PMP solicită demisia ministrului Sorina Pintea, după declaraţia prin care afirma că "românii sunt un popor de infractori". 

PMP solicită demisia ministrului Sănătăţii "pentru afrontul adus românilor şi pentru incompetenţa dovedită", se arată într-un comunicat transmis de către PMP. "O persoană care afirmă că suntem un popor de infractori, care are o asemenea imagine despre propriii cetăţeni, nu are ce să caute în Guvernul României", transmite PMP.

"Este o sfidare incredibilă a unui ministru care nu a făcut nimic de când este în funcţie, ştiind doar să se văicărească la tot pasul de neajunsurile din spitale, de parcă nu ar fi sarcina ei să se asigure că este curăţenie în unităţile sanitare din România", a declarat preşedintele PMP, Eugen Tomac.

Ce a declarat Pintea

 

"Am publicat pe site-ul Ministerului Sănătătii modificarea amenzilor pentru măsuri ingienico-sanitare, pentru depășirea timpilor de staționare în UPU. Vă spun foarte sincer, m-a amuzat reacția unora de după și mă gândeam, sper să nu mă citeze nimeni, eu cred că suntem un popor de infractori. În momentul în care se măresc amenzile, protestăm. Păi dacă eu n-am de gând să încalc legea, de ce să fiu supărat că (sîc!) cresc amenzile?", a spus Sorina Pintea.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26