Pintea, "popor de infractori". Iohannis, atac: Să plece acasă!

Ema Apostu / 08 mai 2019 / 16:52 Salveaza PDF Comentarii
Sorina Pintea
Sorina Pintea

Klaus Iohannis a comentat ultimele declaraţii ale ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea.

Sorina Pintea a afirmat că "suntem un popor de infractori", făcând referire la mita primită în spitale. Ce spune preşedintele Iohannis despre aceste afirmaţii. Este o opinie justificată sau nu?

"Doamna ministru face parte dintr-un guvern şi, dacă se referă la partidul domniei sale şi la guvernul din care face parte, este trist dacă avem un partid şi un guvern care face parte din categoria enunţată de domnia sa. Poate ar face bine cu toţii să plece acasă şi să ne lase pe noi românii să ne construim viitorul fără infractori", a declarat Kalus Iohannis.

Vezi și: Doina Pană, intoxicată cu mercur: Ministru otrăvit... M-a salvat Dumnezeu! Atac al mafiei lemnului

Ce declara Sorina Pintea

 

"Am publicat pe site-ul Ministerului Sănătății modificarea amenzilor pentru măsuri ingienico-sanitare, pentru depășirea timpilor de staționare în UPU. Vă spun foarte sincer, m-a amuzat reacția unora de după și mă gândeam, sper să nu mă citeze nimeni, eu cred că suntem un popor de infractori. În momentul în care se măresc amenzile, protestăm. Păi dacă eu n-am de gând să încalc legea, de ce să fiu supărat că cresc amenzile?", spunea ministrul Sorina Pintea.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22