Pilonul II - I. Buşoi: O generaţie întreagă va plăti

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, consideră că mutarea banilor de la Pilonul II de pensii la Pilonul I este o "mişcare iresponsabilă".

"Mutarea banilor de la contribuţiile private în fondul gestionat de stat este o deposedare de drepturi a segmentului de până în 45 de ani, în favoarea electoratului de peste 65 de ani. Numai PSD poate, printr-o politică atât de cinică, să pună tinerii şi bătrânii unii împotriva altora. Asta dacă nu cumva obiectivul unei astfel de măsuri este chiar securizarea electoratului PSD, în dauna segmentului activ, pe care PSD şi l-a ostilizat după o avalanşă de măsuri ce au irosit creşterea economică şi au atacat Justiţia", a afirmat Cristian Buşoi, potrivit unui comunicat.

"Am fost mereu adeptul unei poziţii politice moderate, dar pentru atacul la Pilonul II de pensii merită ca oamenii să iasă în stradă şi să ceară Guvernului Tudose-Dragnea socoteală, amintind celor care guvernează că o eroare a unor politicieni iresponsabili va fi plătită de o generaţie întreagă. Cu riscul de a fi acuzat de politizarea discuţiei, spun direct şi îmi asum, chiar dacă PNL a făcut greşeli politice şi a plătit electoral: Este momentul ca electoratul activ, mai ales tinerii, cei afectaţi de măsurile guvernării PSD, să susţină PNL în opoziţia faţă de PSD", a declarat liderul PNL Bucureşti.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel