Piept de pui cu parmezan, rețeta de dietă

Adisa Codruț / 13 feb 2020 / 12:48 Salveaza PDF Comentarii

Multe rețete de pui cu parmezan sunt încărcate de brânză - și calorii. Această versiune mai ușoară are doar un strop de mozzarella, astfel că e bună și la gust, și la siluetă.

Rețetă pentru 4 porții

ingrediente


4 bucăți de piept de pui
2 albusuri
1 cană pesmet
1/2 cană de parmezan ras
2 lingurite busuioc uscat
2 lingurițe de oregano uscat
1 linguriță de usturoi pudră
1 linguriță de ceapă pudră
2 cani sos marinara cu sodiu redus
1/2 cană de brânză mozzarella parțial degresată

Mod de preparare

Preîncălziți cuptorul. Înveliți tava cu o foaie de copt pe care ați pulverizat ulei.

Tăiați fiecare piept de pui în felii egale. Puneți deoparte. Se pun albusurile intr-un castron mediu. Într-un alt castron mediu, combinați pesmetul, parmezanul, busuiocul, oregano, praful de usturoi și pulberea de ceapă. Înmuiați fiecare piept de pui în albușurile de ou, apoi introduceți în amestecul de pesmet. Puneți fileurile pe foaia de copt.

Coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până când puiul devine maro auriu. Asezonați puilul cu sos marinara și brânză mozzarella.

 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24