Pieleanu: Iohannis, SCHIMBARE de atitudine, după TEORIA lansată de Chirieac

Marius Pieleanu
Marius Pieleanu

Marius Pieleanu spune că președintele țării și-a schimbat atitudinea din momentul în care analistul Bogdan Chirieac a lansat teoria conform căreia Klaus Iohannis nu va intra în turul doi al alegerilor prezidențiale. 

Marius Pieleanu spune că inițial nu a crezut în teoria lui Bogdan Chirieac, dar ulterior a ajuns la concluzia că totul capătă sens. 

"Acum o lună, Bogdan Chirieac a lansat o teorie interesantă, dar care mi s-a părut ușor hazardată aparent. După câteva zile de meditație am ajuns și eu la aceeași concluzie. Teoria spunea că în turul doi al alegerilor se vor duce Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu. La câteva zile după această poveste, care a avut rezonanță în presa importantă, domnul Iohannis a început să-și schimbe atitudinea: merge pe bicicletă, se ia de doamna Dăncilă, se poziționează clar față de Guvernarea PSD. Cred că datele pe care noi le avem, cu instrumentele noastre civile, le are și domnia sa, cu instrumente net superioare. Presupun că domnul Iohannis are și alte tipuri de date la care eu nu pot să am acces. De atunci a început rebranduirea domnului Iohannis. Eu vă spun cu ochiul unui cetățean: în România, oriunde te-ai duce, bicicleta este un mijloc de transport și atât. Te ajută să te strecori în aglomerația din București. Domnul Iohannis merge de obicei cu BMW Seria 7, sau cu Mercedes S Classe," a spus Marius Pieleanu la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel