Pieleanu: Sunt MÂHNIT! Ce nu a spus Tudose în interviul de la Antena 3

Sociologul Marius Pieleanu a spus care a fost subiectul despre care Mihai Tudose nu a vorbit la Antena 3 în interviul de miercuri seară.

El a declarat că este mâhnit că premierul nu a făcut mari referire la programul de guvernare. Marius Pieleanu a zis că mai mult s-a vorbit despre SRI, porci și luptele interne din PSD.

[citeste si]

"Sunt extrem de mâhnit, ca cetățean, că domnul Tudose nu a acordat nici măcar un minut, din tot discursul său, deși Mihai Gâdea i-a oferit acest prilej, adică să spună ce face cu programul guvernare într-un an al Centenarului României... cu excepția unei explicații, mai degrabă printr-o glumă de autobază, referitoare la Autostrada Pitești - Sibiu sau Comarnic - Brașov. Eu nu am înțeles care vor fi prioritățile acestui Guvern pentru următoarele săptămâni și luni. Ce vom face până la urmă până pe 1 Decembrie? Vom face un spital important regional, așa cum și-au asumat în programul de guvernare? Despre lucrurile acestea nu s-a vorbit. S-a discutat doar despre porci, SRI, vie, luptele din PSD. S-ar putea ca pe români să nu îi intereseze războaiele acestea", a zis Marius Pieleanu la Antena 3. 

2018 este "un an simbol"

Premierul Mihai Tudose a afirmat miercuri seară că 2018 este "un an simbol", în care românii ar trebui să fie "strânşi în jurul aceloraşi idealuri comune", pentru a dezvolta România.

"2018 este un an simbol, este anul Centenarului. (...) Dacă toţi am înţelege acelaşi lucru din acest simbol (...), ar trebui ca toţi să fim strânşi în jurul aceloraşi idealuri comune, să dezvoltăm România, să ne schimbăm un pic mentalitatea, începând de la a încuraja lucrurile bune, la a nu accepta niciunul dintre noi nimic din ceea ce este rău", a declarat Tudose la Antena 3.

Potrivit şefului Executivului, 2018 va fi "un an al marilor proiecte începute".

"Cred că va fi un an al marilor proiecte începute, care să schimbe România, aşa cum România merită: cu investiţii majore, cu (...) spitale în care îţi găseşti sănătatea, şi nu moartea. (...) Şcoala - pe un proiect naţional, de dezbatere naţională - să schimbe cumva modul de a fi, de a trata elevul. (...) Un an în care să punem bazele construcţiei unui stat care să îşi apere valorile, să îşi întărească rolul de stat. (...) Să învăţăm să mai şi luăm pentru noi de la alţii, nu numai să dăm la alţii. Un an în care câteva companii din România vor ieşi pe piaţa internaţională - săptămâna viitoare sau peste două săptămâni poate sunt în măsură să vă dau o veste bună cu o companie românească, care cumpără o companie din străinătate", a spus Tudose.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel