Pieleanu, SONDAJ. Prăbușire BRUSCĂ a Guvernului Tudose: CIFRE

Conform unui sondaj recent făcut de sociologul Marius Pieleanu, Guvernul Tudose s-a prăbușit brusc la capitolul încredere.  

Așadar, de la un procent de 40%, Guvernul Tudose a ajuns la un procent de 27%.

Încrederea în Ministrul Educației, Liviu Pop, este de 12%. Vicepremierul Marcel Ciolacu stă prost în sondaje, se bucură doar de 9% încredere.

Teodor Meleșcanu, Olguța Vasilescu și Tudorel Toader se bucură de cea mai mare încredere.

Premierul Mihai Tudose se bucură de 27% încredere, mai precis este în scădere.

Doar unul din patru români are încredere în actualul Guvern.

"Încrederea în Guvernul Tudose a început să scadă. Este barometrul pe care îl fac lunar. Îngrijorarea mea este legată de completa lipsă de notorietate a anumitor membri ai Guvernului. De exemplu, încrederea în ministrul Educației, Liviu Pop, este de 12%. Mircea Dobre, ministrul Turismului, este la 9%. Marius Dunca este cotat la 10% părere favorabilă", a zis sociologul.

[citeste si]

Vicepremierul Marcel Ciolacu se bucură doar de 9% încredere, în condițiile în care este cunoscut de 35% dintre românii cu drept de vot. Este o problemă, o problemă de imagine. Când un ministru este cunoscut doar de 35% dintre români înseamnă că acești români nu au niciun fel de preocupare față de activitatea Guvernului, nu îi interesează. Cel mai important membru al Guvernului este Teodor Meleșcanu. Apoi, în topul încrederii, este Lia Olguța Vasilescu. Mihai Tudose se bucură de 27% opinie favorabilă. Este certă scăderea în Guvernul României. Și ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, stă bine la capitolul încredere. Restul... nenorocire. Am mai văzut așa ceva, la Guvernul Boc. Ministrul Tudorel Toader are 30% opinie favorabilă. Teodor Meleșcanu stă cel mai bine în sondaje, iar la baza piramidei, unde este dezastru, se află Liviu Pop, Marius Dobre, Marius Dunca și Marcel Ciolacu. Încrederea în Guvernul Tudose este undeva la 26%", a zis Marius Pieleanu la Antena 3, în emisiunea Danei Grecu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel