Pieleanu, reproș pentru Dragnea. Procentele care anulează tot

Marius Pieleanu
Marius Pieleanu

Sociologul Marius Pieleanu a spus singurul reproș pentru Liviu Dragnea, după ce ÎCCJ l-a condamnat în primă instanță. 

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni cu executare, după anularea suspendării în dosarul ”Referendumul”. Decizia nu e definitivă. 

Marius Pieleanu a afirmat, la Antena 3, că: ”Subestimați capacitatea de analiză a conducerii PSD. Este doar o etapă, până la o decizie irevocabilă și definitivă mai e drum, se pot schimba lucruri. Din câte știu eu, conducerea PSD este, în continuare, dispusă să acorde un cec în alb lui Liviu Dragnea, care va rămâne președintele PSD. Vor fi multe frământări, mai ales exterioare partidului, i se va cere demisia, însă, repet, din câte cunosc, structura adevărată a PSD dorește continuarea cu Liviu Dragnea, președinte al partidului”. 

”Dacă ar fi să-i reproșez ceva lui Liviu Dragnea, sunt râncezeala și moliciunea cu care a luptat împotriva statului paralel” a spus Marius Pieleanu. Sociologul i-a transmis că ”dacă vrea să rămână în continuare președintele partidului, chiar trebuie să lupte cu adevărat împotriva statului paralel”. 

Sociologul a afirmat că dacă Liviu Dragnea va rezista presiunilor, mai ales celor externe, până la alegerile europarlamentare, și partidul ”va lua 45 - 50% la europarlamentare, așa cum anticipez, credeți-mă că nu vor mai conta dosarele sale”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel