Pieleanu prezintă trei cifre care îl desființează pe Burleanu

Sociologul Marius Pieleanu, revoltat după înfrângerea rușionasă a Naționalei, îi pune în mod public lui Răzvan Burleanu trei întrebări cheie. În declarația dată DCNews, Pieleanu prezintă trei cifre care desființează actuala conducere a FRF, ridicând probleme legate de competență, dar și suspiciuni stârnite de afacerea angajării unui antrenor străin la Naționala de fotbal.

”După eșecul din Polonia, vreau să îi pun trei întrebări lui Răzvan Burleanu, a spus Pieleanu pentru DCNews. Unu: care au fost argumentele pentru care i-a plătit antrenorului Daum 1 milion de euro pe an, în condițiile în care antrenorul Poloniei, care ocupă locul I în grupă, are 600.000, iar Polonia are un PIB mult mai mare ca al României?

Doi: Cum își explică faptul că în mandatul lui Mircea Sandu și Mitică Dragomir, când se semnau contracte de export pentru jucători în valoare de 500 milioane de euro, salariul antrenorului Naționalei era mai mic, iar acum,  în mandatul său, jucătorii pleacă pe sume infime, iar transferurile au devenit aproape  excepții?

Trei: Un studiu efectuat de Avangarde arăta că 85% dintre suporterii naționalei își doreau un antrenor  român la Națională. În aceste condiții, de ce a ales să dea o sumă fabuloasă unui antrenor mediocru din Germania? De ce sau pentru cât?”, a întrebat Pieleanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel