Pieleanu, previziune-cheie pentru Iohannis

Roxana Neagu / 17 ian 2018 / 22:55 Salveaza PDF Comentarii
Marius Pieleanu
Descriere foto: Marius Pieleanu

Sociologul Marius Pieleanu a făcut preciziuni cu privire la viitorul președintelui Klaus Iohannis. 

”Gestul lui Klaus Iohannis îmi confirmă ideea că e în campanie electorală. Și la nivel formal a lovit prin această decizie de acceptare. Anticipez că toată presa internațională va spune de azi încolo că președintele României a dat dovadă de o profundă înțelegere a mecanismelor democratice și că a respectat termenii și conținutul Constituției. Klaus Iohannis și-a pus încă o rădăcină foarte serioasă la temelia celui de-al doilea mandat de președinte.” a spus Marius Pieleanu, la TVR 1, în emisiunea ”România 9”. 

Cât despre votanții lui Klaus Iohannis sociologul spune că-l vor vota ”toți cei care au un job, toți cei care vor o societate funcțională, toți cei care cred în valori tradiționale, toți cei care au conștiința că trăiesc împreună”. 

[citeste si]

”Va fi susținut de PNL, care PNL se va duce, se va apropia de 30%” a continuat sociologul Pieleanu. 

Întrebat dacă pierde electoral Klaus Iohannis din delimitarea platformelor civice, Marius Pieleanu a răspuns: ”După părerea mea, nu, pierde conjunctural pe emoție, dar pe termen mediu, peste doi ani președintele va fi recuperat din pierderea de acum”. Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24