Pieleanu, previziune-cheie pentru Iohannis

Roxana Neagu / 17 ian 2018 / 22:55 Salveaza PDF Comentarii

Sociologul Marius Pieleanu a făcut preciziuni cu privire la viitorul președintelui Klaus Iohannis. 

”Gestul lui Klaus Iohannis îmi confirmă ideea că e în campanie electorală. Și la nivel formal a lovit prin această decizie de acceptare. Anticipez că toată presa internațională va spune de azi încolo că președintele României a dat dovadă de o profundă înțelegere a mecanismelor democratice și că a respectat termenii și conținutul Constituției. Klaus Iohannis și-a pus încă o rădăcină foarte serioasă la temelia celui de-al doilea mandat de președinte.” a spus Marius Pieleanu, la TVR 1, în emisiunea ”România 9”. 

Cât despre votanții lui Klaus Iohannis sociologul spune că-l vor vota ”toți cei care au un job, toți cei care vor o societate funcțională, toți cei care cred în valori tradiționale, toți cei care au conștiința că trăiesc împreună”. 

[citeste si]

”Va fi susținut de PNL, care PNL se va duce, se va apropia de 30%” a continuat sociologul Pieleanu. 

Întrebat dacă pierde electoral Klaus Iohannis din delimitarea platformelor civice, Marius Pieleanu a răspuns: ”După părerea mea, nu, pierde conjunctural pe emoție, dar pe termen mediu, peste doi ani președintele va fi recuperat din pierderea de acum”. loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +3    Negative: -8

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11